manchester united kläder barn USA:s damlandslag använde t

manchester united kläder barn USA:s damlandslag använde tre snabba mål tidigt i andra halvlek för att vinna 4-1 över Mexiko i torsdagens internationella vänskapsmatch.

Mallory Pugh gav USA en tidig ledning och avslutade en Megan Rapinoe-boll i den sjätte minuten och gjorde 1-0.

Men Mexiko var inte lätt att överskrida.

Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid "De kommer att se vilka vi är!" - Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick - Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli 'den nya Sancho i Dortmund?
Trots konsekvent anfallstryck från USA förblev gästande laget organiserat och starkt längst bak under resten av första halvlek och matchen gick till paus fotbollskläder för barn med USWNT som fortfarande hade en fördel med ett mål.